Blog

AKU wandelschoenen

Wandelschoenen van AKU uit de Bellamont collectie hebben een uitzonderlijk goed loopcomfort, mede door het Elica - systeem
Deze  wandelschoenen hebben wij in de lage dames - en de lage en halfhoge herenuitvoering 

Dit voorjaar heeft Alpaca Buitensport als eerste een collectie AKU wandelschoenen en bergwandelschoenen. AKU is een Italiaanse ambachtelijke schoenenfabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van authentieke en exclusieve bergschoenen , wandelschoenen en vrije tijd schoenen van hoge kwaliteit en van een hoog comfort.

De natuur en de bergen ( uitlopers Dolomieten – Montebelluna ) , zijn voor AKU dé belangrijkste bron van inspiratie en dit is ook de wereld waaraan ze verantwoordelijkheid en commitment betuigen. AKU streeft naar een duurzame wereld waarin degene die voor AKU schoenen kiest, een bewuste keuze maakt voor deze authentieke, functionele en duurzame gefabriceerde schoenen.

DUURZAAM LEDER

AKU gebruikt volnerfleer DANI - DUURZAAM LEDER. Dani Duurzame Leather Chrome Free - Het leder geproduceerd door de Italiaanse leerlooierijen DANI GROUP is gecertificeerd chroomvrij Leder.
Vibram Eco Step - Het ECO STEP-loopvlak van BELLAMONT PLUS is gemaakt door Vibram® met gerecycled rubber. De tussenzool wordt in Italië geproduceerd door AKU in samenwerking met een gespecialiseerde leverancier van gerecyclede materialen ( geperst EVA )

  "Het Elica Systeem " .

Het comfort van een schoen is bij AKU hooggeplaatst. Met de ontwikkeling van ' Het AKU Elica Natural Stride System ' wordt de natuurlijke beweging van de voet gevolgd.

Osprey Rugzakken en Reistassen
Ortlieb Atrack multi rugzak

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.alpaca-buitensport.nl/