ECO Seal Cup XL Duurzame drinkflessen lunchboxen ECO Seal Cup XL Duurzame lunchboxen

ECO Seal Cup XL

Kies voor duurzaam en voor platicvrij. Deze Lunchbox is gemaakt van RVS met een siliconen deksel. Absoluut lekvrij. Dekselopdruk refereert aan de plastic vrije oceaan.
€ 19,95
Korting

Waarom Alpaca buitensport?

PERSOONLIJK contact en keuzehulp
GRATIS LEVERING vanaf 50,-
GRATIS RETOURNEREN in onze winkel
HULP NODIG? bel ons 078-6138862
FYSIEKE & ruime winkel

Productomschrijving

Grote , ronde roestvrij stalen lunchbox of voedselcontainer met een lekvrije siliconen deksel, geweldig voor salades.

Het maakt deel uit van de ECOlunchbox Blue Water Bento collectie van roestvrij stalen voedselcontainers met siliconen deksel, oceaanvriendelijk, lekvrij en 100%  plastic -free.

Deze Blue Water Bento lunch containers zijn ontworpen en refereren aan de oceaan en voor een zuivere oceaan, door de volledige plasticvrije uitvoering.

De pools die achterblijven bij het wegtrekken van de zee zijn de inspiratie van de textuur op tealkleurige siliconen deksel van de Seal Cup XL.

  • Extra grote voedsel container met lekvrije siliconen deksel - rond - kindvriendelijke anti-slip lipjes op het deksel met reliëf om eenvoudig te openen -
  • Lunchbox bodems zijn ontworpen om te worden gestapeld voor compacte opslag 
  • Capaciteit 236,5 ml
  • Gewicht 70,88 g
  • Diameter 8,9 cm x 5 cm
  • Materiaal : roestvrij staal 304 - slagvast - niet giftig - vaatwasmachinebestendig - Niet voor gebruik in de magnetron voedsel kan wel opgewarmd worden in de metalen containers in een medium verwarmde oven of op een campingvuurtje) -

Productdetails

Activiteit
Outdoor