Meindl Air Revolution Ultra GTX

Technische perfectie en multifunktionele Wandelschoen / Lichte Bergwandelschoen.Deze Air Revolution Ultra is dé Outdoor Testwinnaar en de winnaar in het Outdoor Magazine .
€ 299,95
Korting
Variant
Maat
Kies een variant

Waarom Alpaca buitensport?

PERSOONLIJK contact en keuzehulp
GRATIS LEVERING vanaf 50,-
GRATIS RETOURNEREN in onze winkel
HULP NODIG? bel ons 078-6138862
FYSIEKE & ruime winkel

Productomschrijving

Meindl bij uitstek de multifunktionele wandelschoen. Kijk en kom passen.

  • Outdoor Magazine Testwinnaar– Beoordeling : met de Air Revolution Ultra GTX heeft Meindl een troef in handen, zoals op een rail, lopen deze ultra's over trails, bospaden en rotsachtig terrein.
  • De combinatie van een vaste, doch flexibel en zeer goed dempende zool met een stevige, perfekt aansluitende schacht geeft een energiebesparende en vloeiende pas.
  • Bovenwerk is Velourleer / mesh
  • GORE-TEX® Gevoerd.
  • Inlegzool AIR-ACTIVE® Soft print Dry .
  • Profielzool Meindl Multigripp 3 van Vibram met EVA dempingszool.
  • Een technisch perfect uitgevoerde schoen die je gepast moet hebben !

... omdat ze ook dat moment niet voorbij wilden laten gaan zonder de Meindl ' s …

Chiemgau is de streek in Beieren, gelegen aan de uitlopers van de Alpen - de Chiemgauer Alpen – waar de familie Meindl begon. Daar maakten zij enkele eeuwen geleden de start om zich volledig op de vervaardiging van schoenen te concentreren.

Wij kennen Meindl nu als het merk van kwalitatief zeer goede bergschoenen, wandelschoenen en multifunktionele schoenen. Of je nu een bergsporter, een wandelaar, een backpacker of een globetrotter spreekt : allen waarderen nog steeds de hoogstaande kwaliteit van het merk Meindl. In de produktiehal van Meindl is te zien hoe zij nog steeds onverstoorbaar schoenen vervaardigen : elke schoen doorloopt zo'n 200 handelingen met de vlijtige handen van vakmensen die beheerst kloppen, stikken, drogen, vormen, knijpen en controleren.

In de huidige fabriek in Kirchanschöring is de geschiedenis nog altijd aanwezig en een levend bewijs van onvergetelijke momenten. Op de fotowand zien we Hubert Hillmaier uit 1978 die de Khumbu IJswand van de Mnt. Everest beklom met Meindl schoenen en Felix Baumgartner – de Oostenrijkse parachutist – die in 2012 een recordsprong maakte vanuit 39 km hoogte met speciaal gemaakte Meindl schoenen die bestand waren tot een temperatuur van minus 60 'C.

Maar ook de foto's van mensen zoals jij en ik hebben er een plaats, zoals een bruidspaar met Meindl Bergschoenen aan, omdat ze ook dat moment niet voorbij wilden laten gaan zonder de Meindl ' s. Meindl schoenen zijn voor veel mensen de basis of het begin van avonturen en onvergetelijke herinneringen. Bij Alpaca Buitensport hebben we het vele malen meegemaakt dat mensen bijna geen afscheid zouden willen nemen van hun oude en vertrouwde Meindl's. Toch blijkt al snel een nieuwe wereld open te gaan met een nieuw paar ; ' het zit weer geweldig, het zit als gegoten, inpakken en wegwezen ' !

 

Productdetails

Activiteit
Wandelen, Hiking
Kleur
Grijs-Donker