Resultaten 1 - 6 van 6

Sokken

Rohner Fibre Light SupeR Blue

Merinowol in een hoog percentage in de sokken geeft een ...

€ 19,95
Korting

Rohner Fibre Light SupeR Black

Merinowol in een hoog percentage in de sokken geeft een ...

€ 19,95
Korting

Rohner Fibre Light SupeR Brown

Rohner als Speciale sokken voor wandelschoenen : Het hoge ...

€ 19,95
Korting

Rohner Fibre Tech Blue

Maximaal comfort en uitzonderlijk sterk zijn de kenmerken ...

€ 20,95
Korting

Rohner Fibre Tech Marine Blue

Lees de unieke kenmerken van de Rohner sokken . Maximaal ...

€ 20,95
Korting

Rohner SupeR WO Black

Merino wollen sokken voor het gehele jaar. Warm in winter – ...

€ 12,95
Korting

Smartwool Bridgedale Falke Woolpower

Rohner wandelsokken

Rohner  Sokken
 
Waarom kiezen we ook voor Rohner sokken in de wandelschoenen en bergschoenen ?
Allereerst is om de samenstelling en de kwaliteit van de materialen.
Daarnaast heeft Rohner een specifiek concept voor het ontwerp van de sokken en dientengevolge het comfort over alle delen van de voeten.
 
' Goed gemaakte sokken staan garant voor de bescherming van de gehele huid en dus ook de zachte delen zoals de vetkussentjes onder de bal van de voet en de randen van de hak . "
De goed gepolsterde Rohner  sokken beschermen de voeten door een gelijkmatige belasting van de voeten, waardoor specifieke plaatselijke druk door bv. een hardere ondergrond, krachtig neerzetten van de voeten,  door schokken of door zijdelingse druk kan worden vermeden.
Door deze polstering blijft  de druk gelijkelijk verdeeld bij elke beweging van de voet.
 
Wij bij Alpaca Outdoor gebruiken hiervoor al jaren de term :   " Sokken verhogen het algehele comfort van de voeten en daarmee óók het wandelplezier "
 
Goed ontworpen gepolsterde sokken van de juiste materialen zijn ook het best in staat om het transpiratievocht op te nemen en af te voeren. Dit zorgt voor een comfortabel klima-systeem waardoor warmte kan worden afgevoerd en nog belangrijker is het dat  het zachter worden van de huid wordt voorkomen ( met  dientengevolge de mogelijke gevoeligheid voor blaren en andere irritaties ) .
 
 
Rohner Advanced Socks focust al haar inspanningen op de ontwikkeling van zeer innovatieve en comfortabele sokken. Om dit doel te bereiken, gebruikt Rohner de beste materialen die beschikbaar zijn, evenals gepatenteerde en state-of-the-art technologieën.
 
  • Rohner Air Channel Systeem :

Vochtabsorptie is door de polstering van de vezels en de samenstelling van de technische garens  (bijv.Coolmax® ) het meest efficiënt. .Dit bevordert en optimaliseert de vochtregulatie.

  • Antislip enkel- en gewrichtssteun

Rohner gebruikt een aparte conische en elastische breitechniek in ribbels om een perfecte aansluiting rondom hak, hiel en enkels te kunnen garanderen. Door deze perfectie in pasvorm blijft de Rohner sok de voeten goed omsluiten, kan niet afglijden, verschuiven of snijden in de huid.

  • Anatomisch links / rechts sokken

Sokken met deze functie bieden meer comfort. Ze zijn eigenlijk anatomisch geoptimaliseerd voor de linker- en rechtervoet.

...